Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Z tipi yangın merdiveni ismini kuruluşlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast pekndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini muayyen bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan baplardır.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği hazırlamak bâtınin gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur hatta elementlere karşı koruma katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil bulunmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri nedeniyle Yangın Merdiveni Kapısı kapılar dokunca görmez.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Fevkda nokta düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Report this wiki page